Ga naar hoofdinhoud
020 7370 829 cafesmitenvoogt@gmail.com

Een glaasje kraanwater? Geen probleem! Gebruik maken van de WC, maar natuurlijk! De sleutel achterlaten voor de buurvrouw? Wij zijn er toch! Kleine dingen die tekenend zijn voor waar wij voor staan: gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid. We zetten met liefde koffie, maken graag een praatje en wijzen de weg aan verdwaalde toeristen. Een glimlach maakt dat de koffie verkeerd, verse jus of zelfgebakken appeltaart net wat lekkerder smaakt.

Café Smit & Voogt ligt op de drempel van de Plantagebuurt, tegenover de Desmet Studio’s en aan de levendige Plantage Middenlaan. In de zomer heeft ons terras de hele dag zon en kijk je uit op de bomen van het Wertheimpark of een bonte stoet aan fietsers, wandelaars en tingelende trams op weg naar oost of centrum. Bij ons kun je vanaf 10.00 ontbijten met yoghurt, een croissant of een omelet en tot 16.00 lunchen met verschillende broodjes, salades en soepen. ’s Avonds heeft Café Smit & Voogt een afwisselende kaart, met onder andere onze klassieke varkenshaassaté, een daghap en altijd minstens één vegetarisch gerecht en de hele dag bitterballen (van Oma Bob’s), frietjes en andere borrelhapjes.

De mensen van Café Smit & Voogt zorgen elke dag samen met een afwisselende verzameling van vaste gasten, toevallige voorbijgangers, medewerkers van Artis, toeristen en buurtbewoners voor een ongedwongen, hartelijke en persoonlijke sfeer. Dit maakt Café Smit & Voogt tot wat het is en zorgt ervoor dat we onszelf een van de sfeervolste buurtcafés van Amsterdam durven te noemen.

Back To Top