020 - 625 4721 cafesmitenvoogt@gmail.com

Café Smit & Voogt ligt op de rand van het centrum en is de toegangspoort naar de Plantagebuurt. Om de hoek van Artis, de Hortus Botanicus en het Verzetsmuseum is Café Smit & Voogt een fijne plek voor ontbijt, lunch, diner en borrel. We zijn het hele jaar open voor een koffie en een krantje, een speciaal biertje aan de bar of een glas wijn van de maand op ons terras in de zon.

Samen met vaste gasten, toevallige voorbijgangers, toeristen en buurtbewoners zorgen de mensen van Café Smit & Voogt voor een ongedwongen, open en persoonlijke sfeer. Dit maakt ons café bijzonder en tot één van de meest sfeervolle buurtcafés van Amsterdam.

020 625 4721

Afstuderen, verjaardag of het leven vieren? Het kan in Café Smit & Voogt. Kom je alleen of met 59 vrienden, in overleg maken wij het mogelijk. Bel of mail ons en dan komen we er samen wel uit.

Vanaf 10.00 is de keuken van Café Smit & Voogt geopend en kan je bij ons terecht voor iets kleins, borrelhappen of een uitgebreide lunch of diner. Bekijk onze kaart

Met zeven bieren op tap, meer dan 15 bieren op fles en altijd een bijzonder ‘bier van de maand’ is er bij ons genoeg keus . Naast de standaard frisdranken, een uitgebreide selectie aan biologische sapjes en bijzondere frisdranken.
Bekijk onze drankenkaart